luni, 1 iunie 2009

1 IUNIE - DO NOT DISTURB!

Nu stim la altii cum a fost dar noi am sarbatorit Ziua Copilului cu muuuuult laptic.
Dupa cateva tentative de a o adormi pe Lena, majoritatea esuate, m-am gandit ca n-ar fi rau sa ne imbracam frumos, sa cantam si sa ne jucam.
Zis si facut! Dupa ce am scotocit dulapiorul cu haine m-am declarat nemultumita. Am ales din teancul de rufe necalcate costumasul frez, cel cu pisica lenesa si grasa, am impins patutul in mijlocul camerei, paralel cu masa de calcat, si am efectuat repede operatiunea. In tot acest timp, mana stanga a mangaiat-o pe Lena.
Bucuroasa ca totul a decurs fara incidente (a se citi fara plansete) m-am grabit sa-mi savurez victoria. Dupa cateva sfortari, la care Lena nu a protestat, am constatat cu stupoare ca ... nu mai incape in costumasul cel frumos. E prima hainuta pe care nu o mai poate imbraca. Mai avem lucrusoare care se muleaza pe burtica, sunt mai scurte dar asta e prima in care chiar nu mai intra.
Abia acum am observat ca sub pisica grasa intinsa la soare sta inscriptionat DO NOT DISTURB. Asa o sa fac! De acum nu mai avem nevoie de ea. Fetita mea creste!


In rest, ne-am jucat cu manutele, ne-am plimbat prin casa si am cantat unul din cantecelele noastre preferate, "vine partzu cu cacatzu"...
Asa am sarbatorit noi 1 IUNIE.

Pentru toti copiii (mici sau mari) un LA MULTI ANI!



3 comentarii:

  1. La multi ani! Sa lasati cat mai multe costumase frez sau nu mici, si cat mai multe pisici nederanjate

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, Lena!!! Sa bei cat mai mult laptic, sa te faci mare si frumoasa ... ca mami are ea bani de hainute noi, sac!!!

    RăspundețiȘtergere