luni, 1 martie 2010

Maraton decembrie-martieAm disparut o buna bucata de vreme si acum vrem sa recuperam asa ca trecem repede in revista ultimele evenimente.

CRACIUNUL
Dupa ce in Ajun am plecat sa colindam la Matei Bals, am adunat in traistuta niste nurofen, augumentin si ambroxol plus o "invitatie" sa-l asteptam pe Mos acolo (nu, merci!), ne-am oprit in piata si am achizitionat un brad pe care n-am mai avut puterea sa-l impodobim asa ca am lasat pe a doua zi operatiunea. In ziua de Craciun ne-am tot intrebat ce ne-a adus Mosul
p.s. da, stim, urmeaza sa se intample peste 207 ani ... :-)))dar abia spre seara am asezat cadourile sub brad si ne-am mai inveselit.


ANUL NOU l-am intampinat acasa (unde altundeva?) si chiar ne-a placut. Ne-am trezit putin la focurile de artificii dar am adormit la loc.Undeva intre cele doua ne-am intalnit cu cativa "ghiocei" la Verde Cafe. Atmosfera calda, primitoare, saltelutze si pernutze numai bune pentru bebelusi si un ceai cu adevarat bun.


De la sfarsitul lunii ianuarie igienizam baia si bucataria. Scrisesem "reamenajam" dar nu se potrivea ca n-au fost niciodata amenajate :-))). Nici acum nu sunt. Sunt doar mai curate.


Maine o sa povestim ce achizitii dar si ce carente ne pun rabadarea la incercare.

Uram tuturor : O primavara calda, cu multi copii pe afara si mamici mai putin stresate!2 comentarii:

  1. Of, ce peripetii ati avut si voi.

    Hai ca-s curiosa, ce iti pune rabdarea la incercare?

    RăspundețiȘtergere
  2. O gaza tare frumoasa! O primavara frumoasa alaturi de cei dragi! Lavinia- EDUKID.ro

    RăspundețiȘtergere